PSYCHIATRIE & PSYCHOTHERAPIE VENRAY

De Wieenhof 1, 5802 EZ Venray

M 06 – 283 116 03
E psychiatrie@ziggo.nl

 

Meer balans in je leven door persoonlijke aandacht.

Iedereen heeft wel eens problemen. Soms los je ze alleen op, maar soms is daar hulp bij nodig van een professional.

Mw. L. Klerks is werkzaam als BIG geregistreerde psychiater. In deze praktijk voert zij psychiatrische behandelingen uit in combinatie met pyschotherapeutische technieken. Indien nodig zal samenwerking en overleg met andere disciplines worden gezocht.

 

 

 

 

 

 

Indicaties voor behandeling zijn o.a. stemmingsklachten, problemen in de persoonlijkheid, angstklachten, arbeidsgerelateerde problematiek en traumabehandeling (EMDR). In overleg kunnen ook second opinion onderzoeken uitgevoerd worden.

Ook als de klachten niet concreet zijn, kan een afspraak gemaakt worden. Samen kan dan uitgezocht worden, wat er aan de hand is en welke behandelopties er mogelijk zijn.

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Behandeling geschiedt op afspraak. Daarvoor kunt u contact opnemen per telefoon of (het liefst) via mail.

 

Vergoedingen

De behandeling wordt grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar, met wie contracten zijn afgesloten (de praktijk heeft geen contract afgesloten met Menzis). Dit houdt in dat de declaratie rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gaat. Eerst wordt uw eigen bijdrage aangesproken, daarna wordt het door de zorgverzekeraar vergoed.

Indien er sprake is van niet-gecontracteerde zorg, krijgt u de rekening, die u zelf indient bij uw zorgverzekeraar.

Vanaf januari 2022 gaat een nieuw bekostigingsmodel van kracht, het zogeheten zorgprestatiemodel. Dat houdt in, dat er per maand facturen naar de zorgverzekeraar verstuurd worden. Daardoor kan het zijn, dat u eerder uw eigen bijdrage moet gaan betalen.