MEE DE MEENT GROEP

De Wieenhof 1, 5802 EZ Venray

T 088 – 465 35 55
E MEE@meedemeentgroep.nl
I www.meedemeentgroep.nl

Vragen of zorgen bij leven met een beperking? Bel MEE!

Cliëntondersteuners van MEE De Meent Groep helpen mensen met een beperking en hun naasten als zij vragen of problemen hebben door de beperking. Bijvoorbeeld op het gebied van leren, werken, wonen, opvoeding, geldzaken, relaties en zorg. We geven uitleg over ingewikkelde zaken, staan naast u en denken mee zodat u de beste oplossing vindt. Als het kan met hulp van uw familie, vrienden en andere betrokkenen. We gaan uit van wat u nodig hebt om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te zijn.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

MEE kan u ook helpen als u een gesprek hebt met de gemeente over hulp of zorg. Of als u langdurige zorg (Wlz) nodig hebt. Onze onafhankelijke cliëntondersteuners kennen de wetten en regels en komen voor u op als u dat zelf lastig vindt.

Gratis en zonder verwijzing

De hulp van MEE is meestal gratis en u hebt geen verwijzing nodig. We zijn er voor alle mensen met een beperking, van jong tot oud. We hebben bijzondere expertise bij een licht verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel.

Werkgebied

We werken in Noord en Midden Limburg, Noordoost Brabant, Zuidoost Brabant, regio Tilburg en regio ’s-Hertogenbosch. Op https://www.meedemeentgroep.nl/mee-in-uw-gemeente ziet u wat we per gemeente voor u kunnen betekenen.

 

Openingstijden

maandag op afspraak
dinsdag op afspraak
woensdag op afspraak
donderdag op afspraak
vrijdag op afspraak
zaterdag gesloten
zondag gesloten