PODOTHERAPIE PRAKTIJK

De Wieenhof 15-A, 5802 EZ Venray

T 0478 – 58 91 76
E info@podovenray.nl
I www.podovenray.nl

NIEUWE PATIËNTEN ZONDER AFSPRAAK

Pijn aan uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Teen- of nagelproblemen? Dat kan uw dagelijkse leven of sporten behoorlijk belemmeren. Blijf er niet mee rondlopen maar neem contact op met Podotherapie Praktijk Boot de Vocht in Venray.

 

 

 

 

 

 

Wij zijn paramedisch specialist in onderzoek en behandeling van deze problemen. Bovendien kunnen we mogelijke klachten voorkomen. In onze Praktijk staan het betere voetenwerk en aandacht voor de patiënt centraal. De Praktijk heeft meerdere vestigingen in Venray: solitair én in samenwerking met andere disciplines in de grootste Medische Centra in Venray.

In onze Praktijken in MC Wieënhof en MC Buitenlust kunnen nieuwe patiënten zelfs zónder afspraak terecht! Met deze service willen we u zo snel mogelijk van dienst zijn om u van uw (pijn)klachten af te helpen. Kijk op onze website op welke dagdelen dat kan.

Meer weten? Lees verder op onze eigen website podovenray.nl. Daar leest u óók over pijn aan uw voeten als gevolg van sportblessures, diabetes of reuma, en alles over de ontwikkeling van de kindervoet.