KENNISCENTRUM WONDBEHANDELING

De Wieenhof 7, 5802 EZ Venray

T 0478 – 514 044 (op werkdagen bereikbaar van 9.00-16.00 uur)
T klantenservice 088 – 61 088 61
E wondpoli@dezorggroep.nl
I www.dezorggroep.nl/wondpoli

Heeft u last van een chronische wond die niet wil genezen? Heeft u bijvoorbeeld een operatiewond, een diabetische voet of een doorligwond of een wond ten gevolgde van een verminderde bloedcirculatie in de benen? Maak dan een afspraak bij de Wondpoli. Meer dan 90% van de cliënten die eerder de Wondpoli hebben bezocht, geeft aan tevreden te zijn over de wondbehandeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Wondpoli heeft twee locaties: Venray en Roermond. Op het spreekuur van de Wondpoli is iedereen welkom, ongeacht de toedracht en aard van de wond. U krijgt een eigen dossier met wondfoto’s, behandeladvies en maatregelen die moeten worden genomen. De medewerkers van de Wondpoli zijn gespecialiseerd in complexe wonden die niet vanzelf genezen.

Tijdens uw bezoek aan de Wondpoli krijgt u voor uw behandeling noodzakelijke wondmaterialen mee naar huis zodat kwaliteit wordt gegarandeerd en het voor uzelf en de zorgverzekeraar zo min mogelijk kost. Groene Kruis Thuiszorg en Proteion Thuiszorg kunnen naar wens en op indicatie door de Wondpoli over uw behandeling geïnstrueerd worden, om u thuis met de afgesproken wondbehandeling te helpen. Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar de Wondpoli te komen, dan bezoeken wij u thuis.

Uw huisarts blijft voor uw algemene gezondheid verantwoordelijk. Gedurende uw behandeling en na afloop, wordt uw huisarts door de Wondpoli ingelicht over uw wond en de genezing. Voordat wij u van dienst kunnen zijn, is een verwijzing van uw huisarts nodig.

 

Openingstijden

maandag 9.00 – 17.00 uur
dinsdag 9.00 – 17.00 uur
woensdag 9.00 – 17.00 uur
donderdag 9.00 – 17.00 uur
vrijdag 9.00 – 17.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten